zondag 23 juni 2013

Vliegen naar de Action

Ik kreeg gister aan het eind van de middag een berichtje van mijn beste vriendin. Ze was net bij de Action geweest en daar had ze leuke dingen gescoord! Namelijk 6 verschillende pakjes met knopen en nog leuke stofjes.

Vond het zo lief dat ze aan mij dacht. Hoewel mijn vriend vind dat ik al "rommel" genoeg heb. Vind ik dat er altijd wel wat bij past! Het was al bijna 4uur dus had ik nog maar een uur de tijd. Dus hop, naar de Action. Gezien het heerlijke zomerse weer heb ik mijn regenpak aan gedaan en was ik op weg.

Nu hebben we 3 Actions hier in Leeuwarden. Dus ging ik eerst maar naar de gene die het dichtstbij was.
Daar aangekomen snel op zoek. En ik had al snel 4 pakjes met knopen gevonden (meer lag er ook niet) Medewerkster vragen naar stofjes. Maar dat hadden ze niet meer. Snel naar de kassa om af te rekenen en dan toch nog maar naar een andere Action fietsen.


Bij de volgende Action aangekomen eerst bij de knoopjes gekeken, allemaal op... Dan maar even zoeken naar stofjes. En daar hadden ze nog wel een paar van. Dus die allemaal maar mee nemen en nog 2 pakjes met een grotere stof met verschillende patroontjes en snel weer naar de kassen, want misschien red ik het nog om voor 5uur naar de 3e Action te gaan...


En dat was me gelukt. Ik stond voor de laatste Action. Snel naar boven gelopen en meteen opzoek naar de knoopjes. Daar nog 3 zakjes. En gelukkig 2 in andere kleuren! Dus die gepakt en toen naar de stofjes. Daar lagen er meer van. Allemaal lieve verschillende stofjes. Gezien ik niet kon kiezen en er al werd omgeroepen dat ze gingen sluiten heb ik die allemaal maar mee genomen! En ben ik moe maar voldaan naar de laatste kassa gegaan.


Ik ben echt dol op de Action! Van mij mag er ook wel 1 komen in het winkelcentrum waar ik vlak bij woon!! Maar misschien is het ook maar goed dat ze wat verderop zitten...

Nu is het alleen weer tijd om mijn hobbykamertje maar weer eens op te ruimen. Ben gister avond al een beetje begonnen. Maar zal vandaag weer verder gaan. Daar ben ik denk ik wel even zoet mee. Ik heb bij de Zeeman nog allemaal handige opberg doosjes gehaald. Dus het moet helemaal goed komen. Als ik het af heb post ik nog wel een foto van het resultaat.

Liefs xx

dinsdag 18 juni 2013

Veel te vertellen...

Omdat ik al een aantal dagen niks op mijn blog geplaatst heb heb ik weer veel te vertellen!!

Ik heb in ieder geval een heerlijk weekend gehad!
Afgelopen vrijdag was mijn laatste dag werken voor de vakantie! Eerst van het werk nog een BBQ gehad, daarna lekker naar huis om te relaxen.

Mijn vriend moest helaas zaterdag nog wel even werken. Maar omdat ik lekker de hele dag vrij had ben ik naar mijn ouders gegaan!
Mijn moeder wou graag dat ik haar nog hielp met het maken van nog een gelukspoppetje. Dus daar waren we mee begonnen.

's middags zijn we echter nog even de stad in gegaan omdat het in Harlingen straatfestival was. Nou vond ik eerlijk gezegd dat het straatfestival niks voorstelde... Er stonden een aantal "artiesten" die hun ding deden. Maar ik vond niks leuk genoeg om te blijven staan. Dus eerst maar een ijsje gehaald bij de min twaalf en daarna nog even de kermis over geweest. Dat was wel gezellig!

We stonden voor de schuif kasten (geen idee hoe ze normaal heten) En daar zag ik 1 kast waar heel veel kaartjes met punten in lagen die op het punt stonden om naar beneden te vallen... Ach dacht ik, waarom ook niet! Dus daar hebben mijn moeder en ik ons heerlijk vermaakt!! En we hebben bijna alle kaartjes er uit gekregen! Dus toen kon ik uitzoeken.


Ik had een ticket voor de dagprijs. En dat was een snoezig olifantje, en ik had nog 36.000 punten. Daarvan heb ik twee lieve Nijntje knuffels uitgezocht en hartjes sleutelhangers.

Er leuk, maar best verslavend om te doen!! We kwamen pas na 6uur weer thuis. Toen hadden we geen tijd meer om het gelukspoppetje af te maken, dus dat word vervolgd!

Zondags zijn mijn vriend en ik naar het Boekenfestijn in het FEC geweest. Dit jaar heb ik me ingehouden. En met de Hobbyboeken viel het ook een beetje tegen. Maar heb toch nog een paar dingen mee genomen. En ik had een bon voor een gratis boek. Er was alleen weinig keus voor een gratis boek. Daarom heb ik gekozen voor een boek over de serie LOST. Deze serie vond ik zo goed dat ik hem zelfs al 2x helemaal gezien heb. Dus vond ik dat wel een goede keus!


Afgelopen maandag waren we goed bezig geweest in de achtertuin. Nou ben ik helaas vergeten een foto te maken van hoe het er uit zag (maar geloof me, het was een verschrikking!) maar een foto van na de tijd heb ik wel! Er zijn 4 volle vuilniszakken aan onkruid uit gekomen. En ik ben blij dat we dat meteen de eerste dag van de vakantie gedaan hebben! Zijn we daar maar weer vanaf, nu kunnen we weer heerlijk in de tuin zitten.


Vandaag was het ook weer een heerlijke dag. Mijn moeder is de hele dag bij mij geweest om het gelukspoppetje af te maken. En dat is weer gelukt! Deze was ook erg leuk geworden. Maar ik ben door de gezelligheid vergeten om daar ook een foto van te maken. Nadat het poppetje af was hebben we nog een heerlijk stuk gewandeld in het Leeuwarderbos. Nou heb ik vast nog veel en veel meer te vertellen maar dan word deze post wel erg lang en ik begin ook wel een beetje honger te krijgen, dus ik zal met het eten bezig! (we hebben nog een heerlijk kliekje van gister dus dat is zo klaar.)

Hele fijne avond allemaal!
Liefs xx

maandag 10 juni 2013

Kleine dingetjes

Omdat ik het momenteel een beetje druk had maar toch ook wilde haken was ik vooral bezig met wat kleine dingen. Ik vind het allemaal weer erg leuk geworden! Kijk je mee?

Ik heb weer 3 nieuwe petit fours gehaakt met behulp van de patroontjes op Grietjekarwietje

Een collega van mij wou graag visjes hebben voor in een kom. Geen probleem! Die met oogjes zijn voor haar. En voor mezelf heb ik er ook nog 1tje gemaakt.

En tijdens op het werk was ik stiekem ook nog aan het haken...
Daar heb ik de granny square gemaakt, en thuis nog een hoofd van Nijntje.
Dat is weer een lief koesdoekje geworden.

Nu hoeven ik en mijn vriend nog maar een weekje te werken, daarna kunnen we genieten van 3 weken vakantie!

Liefs xXx Laura
zondag 2 juni 2013

Een cadeautje

Vandaag was een speciale dag. Esmée, de dochter van een vriendin van mij werd 1 jaar! Speciaal voor deze bijzondere dag had ik een lief cadeautje gemaakt. Volgens mij vond ze hem erg leuk!