woensdag 22 mei 2013

Lucky


Omdat het eerder in het jaar niet heel erg goed met mij ging wegens slecht nieuws ging ik op zoek naar afleiding. Ik had al een tijd in gedachten dat ik wel wou leren haken. Ik was hier ook al eerder aan begonnen. Toen had ik een paar simpele dingen gemaakt. Maar toch had ik niet doorgezet.

En dus ben ik er in februari weer mee begonnen. Via Facebook had ik gezien dat een meisje geweldig leuke bijtjes had gemaakt. Dat bijtje komt van de blog van Berber, metsmaakgehaakt. Het was me aardig goed gelukt en ik had de smaak meteen te pakken. Een uitstekende afleiding en het werkt erg verslavend!

Via haar blog kwam ik steeds meer geweldige blogs tegen. Toen heb ik ook zelf maar een blog gemaakt. Om zelf dingen te delen maar vooral om anderen te volgen. Ik word elke dag weer geïnspireerd door al die prachtige creaties van iedereen!

En zo kom ik bij de naam van mijn blog "Lucky". Door mijn nieuwe hobby kwam ik bij de Blog van Carin, "Toedeloez" En ik werd ik haar 100e volger. Daardoor had ik bij haar een leuk verrassingspakket gewonnen.

En daar hield mijn geluk niet op! Want onlangs heb ik een geweldige boek gewonnen via Echtstudio. Deze is gister binnengekomen! Helemaal geweldig, daar ben ik ook wel weer even zoet mee!


En vandaag nog meer geluk toen ik naar de Hema ging om knoopjes te halen! Ik kreeg een kras kaartje en toen ik de 3 vakjes open had stond er in elk vakje de tekst "PRIJS" en dus mocht ik een kleinigheidje uitzoeken van de tafel. Daar werd ik helemaal vrolijk van. En het gaat gelukkig ook al weer een stuk beter met me, al wacht ik het grootste geluk nog steeds af...


Liefs xx

7 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat je de smaak zo te pakken hebt en dat je er afleiding door gevonden hebt. Helemaal super, al die gewonnen prijzen!
  Gelukkig dat het weer beter met je gaat, alsnog sterkte met je omstandigheden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je boek is gekomen :) en leuk van het Hema prijsje,ga zo door lieverd,jij komt er wel.Liefs van je moesje. XxXxX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat het beter met je gaat. Heerlijk zeg, al die gewonnen prijzen!

  Liefs, evita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo te lezen zit je in de lucky flow meis ... dus verder gaat het ook helemaal goedkomen :-)

  Succes en sterkte!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn dat je nu iets hebt gevonden waar je veel afleiding uit kan halen en je bijtjes waren echt heel goed gelukt!!!!
  Leuk zeg al die gewonnen prijzen

  Liefs berber

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke knoopjes! Wist niet dat ze die hadden! Thanks voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, kwam ik ook achter via de blog van iemand anders. Vond ze ook helemaal snoezig!

   Verwijderen